Revija - ritmička gimnastika * Mladenovac 2010.

12. juna 2010.  u Sportsko-rekreativnom centru "Ljubomir Ivanović Gedža" u Mladenovcu održana je prva revija Kluba ritmičke gimnastike Mladenovac.
Manifestaciju su pokrivale medijske kuće TV Kopernikus iz Beograda i TV Mladenovac.
Revija je bila izuzetno posećena i ovom prilikom se zahvaljujemo svim ljudima koji su došli i svojim prisustvom uveličali taj događaj.
U toku svečanog otvaranja su podeljene medalje i priznanja našim mladim ritmičarkama kao i plakete mladim gimnastičarkama iz Gimnastičkog kluba Palilula koje su bile gosti revije.
Medalje i priznanja su podelile Mirjana Mihajlović i Biljana Cesarac Stanojević, treneri kluba.
Reviju KRG Mladenovac otvorio je član opštinskog veća Mladenovca za sport i omladinu Ivan Janković.
Nakon svečanog otvaranja, usledio je revijalni deo na kome su naše ritmičarke pokazale svoje umeće kao i mlade gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Palilula koje su imale veoma zapažene nastupe..
Svečano otvaranje revije KRG Mladenovac
Uspehu i održanju revije je doprinelo dosta njih i ovom prilikom im se zahvaljujemo..
Zahvaljujemo se gradskoj opštini Mladenovac, predsedniku Branislavu Jovanoviću, podpredsedniku Dejanu Čokiću, članu opštinskog veća za sport i omladinu Ivanu Jankoviću kao i direktoru sportskog centra Milošu Stojanoviću koji je pomogao ovu reviju..
Takođe se zahvaljujemo školi Momčilo Živojinović, direktorki Vesni Vlajić i direktoru obdaništa Jelica Obradović Nebojši Cvetkoviću na podršci i saradnji..
Posebno se zahvaljujemo svim roditeljima na velikom razumevanju i podršci kao i saradnicima kluba Jeleni Stefanović, Gordani Nedeljković, Jeleni Ilić i Aleksandri Maksimović Sekulić..
 
Deca i škola , Marija Gajevic © 2010 - 2013